Onderstaand zijn 3 nieuwe behandelingen die per 20-06-2022 in de salon geboekt kunnen worden. Meer informatie volgt.

Pink Shooter Dermaboost

Pink Shooter is een nieuwe gezichtsbehandeling waarbij door middel van minuscule naaldjes kleine gaatjes in de huid worden geprikt en tegelijkertijd werkstoffen in de huid worden afgegeven. De Pink-Aging-behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkzame componenten. De stimulatie van fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid. Deze Pink shooter revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glans van de huid wordt na 1 behandeling al mooier.

 

Carboxy CO2 Therapy

Deze verjongingsmethode is erg populair bij klanten die de effecten van veroudering willen tegengaan. De behandeling werkt stimulerend op de doorbloeding, geeft een liftend effect, verbetert zichtbaar de textuur van de huid en u ziet de energie weer toenemen.

Wat is Carboxy?

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. Het is een innovatieve naaldvrije therapie waarbij kooldioxide rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra koolstofdioxide in de huid is geabsorbeerd, zet het de rode bloedcellen aan om meer zuurstof af te geven.

Deze non-invasive revolutionaire Carboxy CO2 Therapie is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, te verbeteren, te hydrateren en de bloedsomloop te stimuleren.

Na 1 behandeling ziet uw huid er aanzienlijk helder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.

 

KRX Green Sea Peel

Wat is een Green Sea Peel? – sterker dan een kruidenpeel

Een 100% biologische peeling zonder chemische middelen en/of zuren om uw huid op een natuurlijke manier te helpen vernieuwen en te verjongen. Het product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit oa: Durvillaea Antarctica-extract, algenextract en ‘gehydrolyseerde silicium spicula’s’. Spicula zijn de microscopische naaldjes van een gedroogde zoetwaterspons, die zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie in de huid met een huidvernieuwing als eindresultaat.

Voor de voeding en verzachting wordt er een poederoplossing van hyaluronzuur, glucaan en allantoïne gemengd met een activator. Dit mengsel wordt op de huid als masker aangebracht en kort in de huid gewreven. De huid zal -net als bij micronaaldjes- worden gestimuleerd en zal hierdoor de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderen.

In tegenstelling tot chemische peelings (welke gebaseerd zijn op pH en zuurgraad), werkt de Green Sea Peeling door cellen te stimuleren, oude huidcellen te ontgiften en nieuwe huidcellen te herstellen.